|
امروز: دوشنبه ۰۱ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۵۰

شیوع ابولا در کنگو و اوگاندا | WHO وضعیت اضطراری بهداشت عمومی اعلام کرد

کد خبر: ۳۹۵۰۲۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۸
این نهاد بهداشتی سازمان ملل امروز (یکشنبه) در بیانیه‌ای شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو و اوگاندا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بین‌المللی اعلام کرد.

WHO وضعیت اضطراری بهداشت عمومی اعلام کرد

سازمان جهانی بهداشت (WHO) شیوع ابولا در کنگو و اوگاندا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی جهانی اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از شینهوا، این نهاد بهداشتی سازمان ملل امروز (یکشنبه) در بیانیه‌ای شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو و اوگاندا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بین‌المللی اعلام کرد.

«وضعیت اضطراری بهداشت عمومی با نگرانی بین‌المللی» از سوی این سازمان، با عنوان اختصاری «فِئیک» (Pheic) نامیده شده است.

با این حال سازمان جهانی بهداشت در این بیانیه تاکید کرد این شیوعِ جدید ناشی از ویروس بوندیبوگیو (Bundibugyo)، معیارهای یک وضعیت اضطراری همه‌گیر را ندارد.

ارسال نظر
captcha
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین